Info fra bestyrelsen

Hej alle Herre

Vores tirsdagsspil/turnering:

Vores herredage er primært tænkt som muligheden for at spille med andre medlemmer i klubben – med hyggeligt samvær i  højsædet.

Men vi har vores gennemgående turnering – delt i 4 rækker. Her indberettes score – både for turneringens skyld, men det medfører også regulering af handicap.

Derfor er det vigtigt, at korrekt score indtastes. Vi har fornemmet, at der har været tilfælde, hvor reglerne og dermed score ikke er registret helt efter gældende regler.

Det henstiller vi til ikke sker fremadrettet. En god vane til sikring af korrekt score er, at man efter hvert hul lige afstemmer med de øvrige i bolden, hvad scoren er blevet for hver enkelt.

Klima/affaldssortering:

Køkkenet meddeler at der startes så småt med at sortere affald, så vær venlig at overholde sorteringsreglerne ligesom derhjemme

ved årsskiftet bliver det jo alvor for alle.

Generalforsamling:

Afventer stadig muligheden for at kunne samles.

Månedsafslutninger:

Månedsafslutningerne i juni-juli-august spilles som 18 hullers stableford – tællende runder. Vi spiller med gunstart kl. 16.00 og med fællesspisning efterfølgende.

Der er sendt en mail til dem som ikke var til månedsafslutningen og kunne modtage deres præmier, de kan hente den på kontoret inden for 14 dage.

Husk at få gang i Hulspilsturneringen, denne kan følges på vores hjemmeside samt de andre turneringer vi kører, under Ranglister

Bestyrelsen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *